x18: Karakteristieken, prijzen en beoordelingen

In vogelvlucht

X18 promoot zich als spannend en ondeugend. Dat is wat vanaf de eerste klik ook duidelijk is op de website. Je vindt makkelijk contacten in de buurt zowel uit Nederland en België. Je bepaalt zelf of je gaat voor een lekkere hete chat of een offline afspraakje. De profielen zijn zeer divers dus er is voor iedereen een match te vinden.

Of je nu een gezellig avondje wilt kletsen met een leuke dame of op zoek bent naar een spannende flirt met een hete man. Op X18 is iedereen. De site is in korte tijd enorm gegroeid. Nadat de site gestart is in 2018 hebben zich al 110.000+ alleenstaande vrouwen en 104.000+ alleenstaande mannen zich aangemeld bij de site.

Features

X18 maakt het jou gemakkelijk om een spannende en ondeugende date of chat te vinden. Je hoeft geen dure week-, maand- of jaarabonnementen af te sluiten. Bij X18 koop je een creditbundel en kun je direct aan de slag. Je kunt er zelfs voor kiezen om eerst de profielen te bekijken en gratis knipogen te versturen naar gebruikers die je interessant vindt. Daarna is het tijd om de spannende gesprekken verder op te voeren door een creditpakket aan te schaffen en te ontdekken welke passies je allemaal met elkaar deelt.

Bij het bekijken van de profielen zie je snel dat veel mensen op zoek zijn naar seks. Voor de ene persoon zijn dit hete berichtjes via de chat en voor de ander is dat misschien wel een one-night stand of juist een affaire naast een bestaande relatie. Wat opvalt bij X18 is dat iedereen vrij is in zijn doen en laten. Het is op deze site niet raar als je duidelijk maakt dat je op zoek bent naar seks en wat je fantasieën zijn op seksvlak.

Wanneer je diverse foto’s op je profiel plaatst heb je meer kans op dat leuke contact waar je naar op zoek bent. De meeste leden van X18 hebben hun profiel goed gevuld. Dit maakt het browsen tussen de verschillende profielen makkelijk maar vooral ook erg leuk. Er zijn zoveel verschillende mensen en wensen.


 • Je profiel is direct actief
 • Duidelijk aanbod
 • Voor alle geaardheden
 • Zoeken in je buurt
 • Onbeperkt knipogen sturen
 • Geen swipesysteem

Inschrijven

Het inschrijven op X18 gaat makkelijk en het is gelijk duidelijk waar de site zich op richt. De site opent direct met de gratis inschrijving. Je kunt kiezen uit ‘singles ontmoeten’, ‘flirten’, ‘vreemdgaan’ of ‘minnaar’. Het is ook mogelijk om meerdere opties te kiezen. In de daaropvolgende 7 stappen maak je eenvoudig je profiel aan.

Zodra je de in totaal 8 stappen hebt doorlopen wordt er gevraagd om jouw emailadres te verifiëren. Door deze verificatie kan X18 zien dat het echt een persoon is die het profiel aanmaakt. Na deze verificatie kun je jouw profiel compleet maken met de informatie die jij wil delen met anderen.

Veiligheid

Veiligheid en privacy speelt een steeds grote rol bij het daten. X18 neemt dit ook serieus. Het surfen bij X18 gaat via een beveiligde SSL verbinding. Hierdoor weet je zeker dat jouw gegevens en gesprekken beveiligd zijn. Deze SSL verbinding geeft ook aan dat jouw gegevens versleuteld worden opgeslagen. Dat geeft een veilig gevoel.

Veiligheid komt niet alleen naar voren bij X18 als het gaat om een beveiligde verbinding. Wanneer een gebruiker zich ongepast gedraagt dan kun je hier melding van maken. X18 onderzoekt dan de situatie en bepaalt wat er met het profiel wordt gedaan. Je kunt er in ieder geval zeker van zijn dat er serieus met jouw melding wordt omgegaan. Op deze manier blijft X18 een fijne plek om je nieuwe matches te vinden. Wanneer je hierover een mail verstuurt, stuur dan direct de link van het desbetreffende profiel mee.

Om discreet gebruik te kunnen maken kun je zelf kiezen of je jouw emailnotificaties aan of uit zet. Wanneer je de notificatie uit zet dan ontvang je geen onverwachte berichten in je mailbox. Een ander voorbeeld van discreet via X18 daten is dat wanneer je een betaling aan X18 verricht de naam van X18 niet op je afschrift verschijnt.

Jij bepaalt als gebruiker zelf wat er over jou zichtbaar is voor andere gebruikers. Hou hier rekening mee als je je profiel samenstelt en de foto’s kiest voor je profiel. Doordat je dit zelf bepaalt heb jij de regie over wat anderen van jou kunnen zien.

Prijzen

Je profiel aanmaken op X18 is gratis. Ook het versturen van knipoogjes is gratis en onbeperkt. Het ontvangen en lezen van berichten is kosteloos. De kosten per credit liggen tussen de €0.72 en €1.00 per credit. De volgende creditpakketten zijn te verkrijgen via X18:

 • Creditpack 10 - €1,00 per credit
 • Creditpack 25 - €0,90 per credit
 • Creditpack 50 - €0,85 per credit
 • Creditpack 100 - €0,80 per credit
 • Creditpack 275 - €0,72 per credit

Je kunt de credits dus kopen in verschillende pakketgroottes. Met deze credits kun je berichten en geschenken versturen.

Gebruikers gemak

Ondanks dat X18 geen aparte app heeft, is X18 makkelijk in gebruik. Het is eenvoudig als je achter je computer of laptop zit maar ook op een mobiel en op een tablet browse je eenvoudig door de profielen. De profielen kun je natuurlijk aanklikken voor meer informatie. Wanneer je een betaling wilt verrichten dan gaat dit makkelijk en wordt er duidelijk aangegeven hoe dit in zijn werk gaat.

Hulp en ondersteuning

X18 ondersteunt je waar mogelijk. Dit doen ze via de veel gestelde vragen sectie op de site. Heb je nog meer vragen of heb je klachten dan kun je contact opnemen via het contactformulier, mail team@X18.nl of via het telefoonnummer +31 (0)85-4016578. Je vindt deze gegevens ook terug op de site.

Het is helaas niet mogelijk om zelf je profiel te verwijderen van de site. Wanneer je je profiel wil verwijderen dan kun je dit doorgeven via het emailadres team@X18.nl