Slet Match: Karakteristieken, prijzen en beoordelingen

In vogelvlucht

Op Sletmatch kunnen gebruikers terecht om te flirten, spannende foto’s te delen en fantasieën te bespreken. Het doel van de website is het uitwisselen van opwindende chatberichten. Deze erotische site is vooral bedoeld als entertainment en niet meteen om seksuele afspraken tot stand te brengen aangezien de meeste leden fictief zijn. Je kunt er snel en eenvoudig op een anonieme manier contacten leggen. Inschrijven en profielen bekijken is gratis. Je kunt berichten sturen na het aankopen van credits.

Features

Het leuke aan Sletmatch is dat de website erg eenvoudig en overzichtelijk is. Er zijn geen overbodige functies of verwarrende informatie. Belangrijk is dat je eerst zelf je eigen profiel verder aanvult met een profielfoto en extra informatie. Op die manier maak je meer kans om interessante contacten te leggen. Eens je bent ingelogd, zie je meteen een overzicht van de andere profielen en ook welke leden momenteel online zijn of niet. Als je op een profiel klikt, kun je de algemene informatie lezen van deze persoon. Als je contact wilt leggen, kun je een bericht typen of een ‘flirt sturen’ via de knop aan de linkerzijde. Daarnaast kun je ook een ‘cadeau sturen’ om aandacht te trekken. Als je contact wilt maken met een ander lid via berichten, flirten of cadeaus dien je wel eerst credits aan te kopen. Via de zoekfunctie kun je op zoek gaan naar een persoon die voldoet aan jouw specifieke voorkeuren. Je kunt een snelle zoektocht doen op basis van geaardheid, lichaamsbouw en provincie. Daarnaast kun je ook geavanceerd zoeken op woonplaats, kleur haar, kleur ogen, opleiding, etc. Een andere functie waar je gratis gebruik van kan maken is het blurren van je foto. Op de site kun je bovendien ook meteen zien welke leden jouw profiel hebben bezocht.


Slet Match

Voordelen

  • Gratis inschrijven en profielen bekijken
  • Mogelijkheid om profielfoto te blurren
  • VIP programma met extra privileges

Nadelen

  • Veel fictieve profielen op de site
  • Berichten sturen is betalend
  • Je kunt slechts 1 foto bekijken op het profiel van andere leden

Inschrijven

Het inschrijvingsproces verloopt vrij snel en eenvoudig. Na het invullen van je geslacht, leeftijd en woonplaats, hoef je enkel nog je e-mailadres en gebruikersnaam door te geven. Vervolgens ontvang je een link in je mailbox waarmee je je registratie kunt activeren. De volledige registratie neemt slechts enkele minuten van je tijd in beslag. Na de activatie van je inschrijving kun je probleemloos inloggen op de website en je gegevens verder uitbreiden met een beschrijving en foto’s. Leden die zich weer willen uitschrijven, kunnen dit doen zonder dat ze daarvoor een reden moeten opgeven. Je persoonlijke gegevens worden door de site bij de uitschrijving volledig gewist waarmee het lidmaatschap wordt beëindigd.

Veiligheid

Sletmatch draag veiligheid hoog in het vaandel. Leden kunnen er zeker van zijn dat hun gegevens nooit met andere partijen zullen worden gedeeld. Je gegevens worden enkel gebruikt voor administratieve doeleinden. Enkel gebruikers van minimaal 18 jaar kunnen een profiel aanmaken op de website. Gebruikers die jonger zijn zullen onmiddellijk geblokkeerd en verwijderd worden van de site. Leden kunnen zichzelf beschermen door een toegangsverbod aan te vragen. Hiermee kun je vermijden dat je teveel geld uitgeeft aan het versturen van chatberichten. Je account wordt dan voor een bepaalde periode geblokkeerd. Betalingen die je doet via de website verlopen erg discreet. Op je bankafschrift wordt alleen ‘SecurePaySafe.com’ vermeld en niets meer. Het is dus voor anderen niet duidelijk waaraan de betaling exact is besteed.

Prijzen

De inschrijving op Sletmatch is gratis en dat geldt ook voor het bekijken van profielen. Wil je daarna berichten versturen of flirten met andere leden, dan dien je te betalen. Deze website werkt met credits die je kunt aankopen via je account. Je zit dus niet vast aan een abonnement aangezien je zelf kiest op welk moment en hoeveel credits je wilt aankopen. Sletmatch biedt verschillende betaalmethoden aan zoals iDeal, Creditcard, ClickandBuy, MisterCash en telefoon. Wat het aankopen van credits betreft, kun je kiezen uit verschillende pakketten. Hieronder volgt een overzicht:

SletMatch Prijzen
XSMALL 40 credits (8 berichten) 10 €
SMALL 85 credits (17 berichten) 20 €
MEDIUM 165 credits (33 berichten) 30 €
LARGE 415 credits (83 berichten) 75 €
XLARGE 785 credits (157 berichten) 125 €

Hoe meer credits je aankoopt, hoe minder je betaalt per bericht. Ben je dus van plan om veel berichten te sturen, dan kun je beter ineens meer credits aankopen. Sletmatch geeft je ook de mogelijkheid om een VIP lid te worden. Je kunt dan genieten van speciale voordelen en privileges. Zo valt je profiel meer op en krijg je toegang tot alle foto’s van andere leden en niet slechts één foto. Je kunt ook onzichtbaar op de website surfen en genieten van speciale aanbiedingen en kortingen. Houd er wel rekening mee dat je geen gratis credits krijgt bij je VIP lidmaatschap.

Als je een VIP lid wilt worden, betaal je een bepaald bedrag per maand:

SletMatch VIP
Premium 1 maand 25 €
Premium 3 maanden 59 €
Premium 6 maanden 99 €
Premium 1 jaar 150 €
Premium trial 10 €

Gebruiksgemak

De website van Sletmatch is erg eenvoudig in gebruik. Leden van 18 tot en met 100 jaar kunnen zich inschrijven. Er wordt dan ook rekening gehouden met mensen van alle leeftijden. Alle belangrijke functies en mogelijkheden worden duidelijk weergegeven. Alles wijst eigenlijk zichzelf uit. Van zodra je op een functie klikt, zie je meteen wat je moet doen of wat er van jou verwacht wordt. Je kunt bovendien gemakkelijk navigeren tussen je eigen account en de profielen die beschikbaar zijn op de website. Indien er toch nog zaken niet duidelijk zijn kun je contact opnemen met de service desk van Sletmatch. Je kunt dan een bericht sturen via het contactformulier of rechtstreeks mailen naar in fo@nextstepmedia.nl. Daarnaast kun je ook telefoneren van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00 en op zaterdag van 10:00 tot 17:00.