Sexbuddies: Karakteristieken, prijzen en beoordelingen

In vogelvlucht

Sexbuddies is een simpele datingsite voor iedereen die zin heeft in spannend contact. Door het divers en groot aantal leden is de kans op een leuke match erg groot. De meeste profielen zijn uitgebreid ingevuld, met leuke persoonlijke voorkeuren. Zin in ondeugende gesprekken? Dan hoef je niet verder te zoeken. Deel al je stoute fantasieën en vervul al jouw seksuele verlangens. De website is eenvoudig en zonder poespas, je kunt gelijk aan de slag. Meld je gratis aan en begin vandaag nog met het vinden van leuke online dates.

Features

De website Sexbuddies is overzichtelijk en makkelijk te navigeren. De registratie verloopt zoals de meeste datingsites tegenwoordig, eenvoudig en snel. Zodra je jezelf hebt ingeschreven, kun je gelijk aan de slag! Opmerkelijk is dat je bij het inloggen gelijk op je dashboard terecht komt, er is geen algemene homepagina. Op je persoonlijke dashboard zie je een overzicht van alle gebruikers die op dat moment online zijn. Daaronder staan al jouw persoonlijke matches, je kunt dus gelijk leuk contact zoeken. Dit kan op meerdere manieren, door middel van een privé berichtje, een flirt, of je kunt een cadeautje versturen.

Wat opvalt is dat de profielen erg uitgebreid zijn en vol staan met persoonlijke informatie en leuke weetjes. Dit geldt uiteraard alleen als een profiel volledig is ingevuld. Je kunt dus goed uitzoeken of een persoon goed bij jou past voordat je contact legt. Bovenaan een profiel vind je de algemene informatie zoals het lichaamstype, de lengte, de scholing etc. Daaronder is er de gelegenheid voor een korte persoonlijke beschrijving, ook kan hier benoemd worden wat de verlangen zijn. Scroll je nog meer naar beneden, dan kom je bij het kopje ‘levensstijl’. Hier worden de interesses benoemd, maar er kan ook worden aangegeven of je rookt of alcohol drinkt etc. Helemaal onderaan het profiel kom je bij een speels en spannend gedeelte terecht. Hier worden allemaal ondeugende vragen gesteld en beantwoord. Denk bijvoorbeeld aan; schaamhaar, of geen schaamhaar, je favoriete standjes en seksspeeltjes. Kortom, je kan genoeg te weten komen over de andere leden van Sexbuddies.

Je kunt ook een geverifieerde gebruiker worden. Geverifieerde leden zijn populair, omdat ze hoger scoren in de zoekresultaten en betrouwbaarder zijn voor andere leden. Je kunt ervoor kiezen om een geverifieerde status te krijgen als je een premium lidmaatschap koopt, of meer credits aanschaft.


Vorteile

  • Veel leden
  • Uitgebreide persoonlijke profielen
  • De website is duidelijk en overzichtelijk, geen poespas

Nadelen

  • Er zijn ook fictieve, gemodereerde profielen op de datingsite
  • Geen uitgebreide zoekfunctie
  • Zodra je bent ingelogd is er geen algemene homepagina

Inschrijven

Het inschrijven is gratis en het aanmaken van een account is erg eenvoudig. Na de registratie kun je gelijk beginnen met het invullen van je profiel en het toevoegen van foto’s. Zodra je bent ingelogd kom je op jouw persoonlijke dashboard terecht. Hier krijg je de mogelijkheid om al je informatie in te vullen. Dit is trouwens niet verplicht, je kunt er ook voor kiezen om anoniem te blijven. Ook met een anoniem account is het mogelijk om contact zoeken met andere gebruikers. Echter heb je wel credits nodig om berichten te versturen. Deze credits worden in verschillende prijscategorieën aangeboden.

Veiligheid

Vanzelfsprekend houdt Sexbuddies rekening met jouw veiligheid en privacy. Je gegevens worden niet zonder toestemming aan derden verstrekt. Hiernaast worden alle betalingen discreet verwerkt, dit houdt in dat Sexbuddies niet op je afschriften vermeld wordt. Ook kun je aangeven welke email berichten je wel of niet wilt ontvangen. Wanneer je ervoor kiest om de berichten uit te zetten, dan ontvang je geen onverwachte berichten in je mailbox.

Natuurlijk heb je jouw eigen privacy ook een beetje zelf in de hand. Jij bepaalt namelijk zelf wat er op je profiel komt te staan. Houd hier dus rekening mee als je je profiel samenstelt. Wanneer je jouw foto’s upload is het ook mogelijk om deze te laten vervagen. Hierdoor voorkom je dat iedereen je foto’s kan bekijken. Zodra iemand anders je foto’s zonder vervaging wilt zien, dan kunnen ze hier een verzoek voor indienen. Nu kun je zelf bepalen of je dit verzoekt goedkeurt.

Wil je nog meer informatie over je privacy en veiligheid? Dan kun je uiteraard het privacybeleid lezen. Deze is te vinden onderaan de website. Het privacybeleid staat vol met informatie over het omgaan en het verstrekken van jouw persoonlijke gegevens.

Prijzen

Gebruikers kunnen zich gratis op de site registreren. Je hebt echter wel credits nodig om berichtjes te versturen, te flirten en cadeautjes te verzenden. De prijzen van de creditpakketten lopen uiteen van €10,- tot €125,- per maand.

Hier is een overzicht van de verschillende pakketten:

Sexbuddies
XSMALL 40 credits €10 €1,25 per bericht
SMALL 85 credits €20 €1,18 per bericht
MEDIUM 165 credits €35 €1,06 per bericht
LARGE 415 credits €75 €0,90 per bericht
XLARGE 785 credits €125 €0,80 per bericht

Sexbuddies biedt meerdere betaalmogelijkheden:

  • iDeal
  • Creditkaart
  • PaySafeCard
  • Betaling via telefoon

Gebruikers gemak

Sexbuddies is super gemakkelijk en overzichtelijk. Het is eenvoudig in gebruik en alles spreekt voor zich. Nadat je bent ingelogd, kom je op jouw dashboard terecht, vanaf hier kun je snel en gemakkelijk in contact komen met andere leden. Ook heb je hier de mogelijkheid om naar je inbox te gaan, je profiel aan te passen en nieuwe foto’s toe te voegen.

Hulp en ondersteuning

Er is een lijst met veelvoorkomende vragen en antwoorden op belangrijke onderwerpen. Het is altijd handig om daar eerst tussen te kijken, voordat je contact zoekt. Staat je vraag en antwoord er niet tussen? Dan kun je onderaan de pagina de link naar de contactpagina vinden. Hier vind je een simpel contactformulier die je de mogelijkheid biedt om een berichtje te sturen. Ook staat hier het mailadres vermeld en nog wat persoonlijk gegevens van Sexbuddies.