lisa18: Karakteristieken, prijzen en beoordelingen

In vogelvlucht

Lisa18 laat je vanaf het eerste moment weten dat iedereen seksuele fantasieën heeft en dat jij daar geen uitzondering op bent. Dat is een belangrijk kenmerk van de site, casual daten zonder enige belemmering. De leden van Lisa18 weten allemaal goed wat ze willen als het gaat om daten en het versturen van berichten. Een match op basis van jouw fantasieën is dus ook snel gemaakt.

Features

De datingsite Lisa18 richt zich vooral op de juiste match als het gaat om seksvoorkeuren en fantasieën. Natuurlijk kun je op de site een match vinden voor een langere tijd maar veel van de contacten zijn kortdurend. Veel leden van de site zitten niet te wachten op emotioneel geneuzel maar willen graag casual seks.

Je kunt op de site je profiel aanmaken, je voorkeuren aangeven en na activatie van je account de profielen bekijken van jouw matches. Lisa18 biedt je een lijst aan met matches op basis van jouw (seksuele)voorkeuren. Wanneer je iets meer invloed op jouw matches wil hebben dan kun je jouw voorkeuren aanpassen in jouw persoonlijke profiel.

Wanneer je er voor kiest om geen foto te plaatsen dan is de kans erg klein dat leden jouw profiel bezoeken en je berichtjes sturen. We hebben de proef op de som genomen en we verstuurden eerst een aantal berichten zonder dat we een foto hadden geplaatst en kregen nul reacties. Na het plaatsen van drie foto’s en het versturen van een aantal berichten kregen we op 7 van de 8 verstuurde berichten een reactie. Een leuke profielfoto loont absoluut, zowel voor vrouwen als voor mannen.

De site is internationaal dus ook wanneer je rondreist kun je de juiste match vinden. Je kunt jouw verblijfplaats dan aanpassen in jouw persoonlijke profiel. De voor jou geselecteerde matches worden hier dan op aangepast.

Een handige feature bij Lisa18 is de mogelijkheid om bij jouw favoriete profielen een korte notitie te schrijven. Deze notitie is dan alleen voor jou zichtbaar en kan handig zijn als een geheugensteuntje om in bijvoorbeeld in een paar steekwoorden voor jezelf te noteren wat deze match zo leuk maakt of juist waarom het niet zo’n geweldige match was.


  • Uitgebreide (seks)wensenlijst
  • Gratis registratie
  • Direct zien wie online zijn
  • Geavanceerd matchingssysteem
  • Veel invullen bij registratie
  • Direct aangemeld voor nieuwsbrief
  • Geen reguliere zoekoptie

Inschrijven

Het inschrijven gaat eenvoudig. Je wordt begeleid door de stappen. In deze stappen geef je direct aan wat jouw voorkeuren zijn. Naast jouw zoekvoorkeur man of vrouw kun je ook aangeven wat je op seksgebied zoekt. Je kunt o.a. kiezen uit; singles, voor iets langer, triootjes, seksspeeltjes, kijken of groepsseks. Dit is in vergelijking tot andere datingsites vrij expliciet. Het voordeel daarvan is dat het matchsysteem van Lisa18 op basis van jouw wensen, jou direct aan de juiste leden van de site voor kan stellen. Wel worden er bij de registratie veel gegevens gevraagd. Niet iedereen vindt het prettig om al bij de registratie zo veel informatie te geven terwijl je nog niet weet hoe de datingsite je gaat bevallen.

Veiligheid

Voor Lisa18 is veiligheid erg belangrijk. Het is een onderdeel van hun bestaansrecht. De woorden anoniem, discreet en veiligheid worden ook expliciet op de site genoemd. Het zou natuurlijk ook erg vervelend zijn als jouw zoektocht naar een buitenechtelijke relatie algemeen bekend zou worden terwijl jij het graag geheim wil houden. Bij Lisa 18 kun je er voor kiezen om bijvoorbeeld jouw email instellingen aan te passen. Let wel op dat als je geen emailupdates of nieuwsbrieven van Lisa18 wilt ontvangen, je deze instelling direct aanpast. De emailupdates staan namelijk op ‘actief’ op het moment dat jij je profiel activeert.

De communicatie via Lisa18 gaat via een veilige SSL verbinding. Natuurlijk kun je zelf ook invloed uitoefenen op jouw veiligheid door bewust om te gaan met jouw gegevens. Denk hierbij aan jouw profielfoto en de gegevens die met de andere leden deelt in je berichten of in je profiel. Wanneer je nare ervaringen hebt met een lid van de site dan kun je het bewuste profiel rapporteren.

Prijzen

Voor vrouwen is Lisa18 gratis. Op de site en in de algemene voorwaarden kun je de prijzen voorafgaand aan je registratie niet inzien. Zodra je lid bent kun je direct zien welke abonnementsmogelijkheden er zijn. De kosten hieronder zijn de kosten die je betaalt per maand.

  • 3 maanden voor €39,90 p/m
  • 6 maanden voor €29,90 p/m
  • 12 maanden voor €19,90 p/m

Het is ook mogelijk om het volledige bedrag in één keer te betalen als je jouw pakketkeuze hebt gemaakt. Dit kun je aangeven bij de betaling. Je kunt betalen via creditcard of PayPal.

Gebruikersgemak

De site is overzichtelijk en ziet er professioneel uit. In tegenstelling tot veel andere datingsites heeft Lisa18 geen zoekopties. Dat is iets wat zeker als een gemis kan worden ervaren. Wel maakt de site gebruik van een geavanceerd matchingssysteem waardoor jouw voorkeuren overeen komen met de matches die voor jou geselecteerd zijn. Het delen en/of uitvoeren van jouw fantasieën is dan dus ook snel binnen handbereik.

Hulp en ondersteuning

Op de site vind je een redelijk uitgebreide meest gestelde vragenlijst. De vragen zijn opgedeeld in categorieën zodat je snel het antwoord op jouw vraag kunt vinden. Wanneer je jouw profiel wilt verwijderen dan kun je een mailtje sturen naar privacy@lisa18.com. Het is niet mogelijk om je zelfstandig via de site uit te schrijven. Lisa18 verwerkt in de FAQ de ervaringen van de leden van de site.